Rabu, 19 Desember 2012

Tweetings for Twitter v.1.10.5

Tweetings merupakan salah satu twitter client yang menurut saya cukup keren, karena fitur-fiturnya yang apik dan inovatif, ditambah dengan Interface yang mengusung "Ice Cream Sandwich" yang menurut saya sangat keren.

Dan iya...Saya pernah pakai Tweetings selama hampir 3 Minggu, namun saya beralih lagi ke TweetCaster, maklum saya setia sih orangnya sama yang pertama #Uhuk but overall, Tweetings ini menurut saya layak untuk digunakan!

Detail Aplikasi
http://2.bp.blogspot.com/-6jmXVm6p-e8/UNG-2RB5lqI/AAAAAAAAAhQ/wUpKV56ibpU/s1600/Tweetings.jpg
Review
Tweetings is a powerful Twitter Client for Android devices.
- Large screen support with panes
- Supports posting to TwitLonger and inline expansion
- Uploading pic.twitter.com images as well as Img.ly, TwitPic and yFrog
- Customize, edit, apply filters to photos
- Can be configured to automatically resend failed tweets
- TweetMarker & Tweetings Cloud Timeline Sync support
- Stream Tweets over WiFi... let the tweets flow, no need to refresh your main timelines again
- Manage multiple accounts
- Split long tweets into multiple shorter tweets
- Google Cloud push notifications for mentions, dms, when you get a new follower, when you are retweeted, etc
- Inline image previews
- Navigate timeline using volume keys (optional)
- User photo timelines
- Schedule tweets: write a tweet, set a time and a date and then just wait. Your device doesn't even need to be turned on!
- Saved Searches
- View tweeting user's nearby on a map
- Local Trends
- Translate tweets
- Shorten links with a variety of providers
- List support
- Mute twitter users, words or applications
- View conversations inline
- Delete your own tweets and Direct Messages
- Change timeline text size
- Enable or disable retweets on a user by user basis
- Pull to refresh
- Picture preview
- Geotagging
- Compose username & hashtag autocomplete
- Add tweets to Buffer (see http://bufferapp.com)
- Post or share conversation threads using Storify
- Automatic timeline gap detection, and if that fails manually add gaps yourself
- Load gaps in the timeline above or below the gap position
- Timeline widget
This is just the beginning, we plan to add many more features.
Tweetings is based on the open source project Twidere, more information here http://tweetings.net/android/source/

Permission

  • Your location
    approximate location (network-based)
    Allows the app to get your approximate location. This location is derived by location services using network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine approximately where you are.
    precise location (GPS and network-based)
    Allows the app to get your precise location using the Global Positioning System (GPS) or network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine where you are, and may consume additional battery power.
  • Network communication
    full network access
    Allows the app to create network sockets and use custom network protocols. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet.
  • Storage
    modify or delete the contents of your USB storage modify or delete the contents of your SD card
    Allows the app to write to the USB storage. Allows the app to write to the SD card.
Screen Shoot
https://lh5.ggpht.com/3jSuouJe8qHh7B1AgUGdcQVU3lreSLDsTdDJ0P2c1-Z0VlYN3by3DNnjLLEbSADAVnU3https://lh6.ggpht.com/jaCmEeIs6ZSMeboEFHYeiDumuIY-sXcfLbWWz_pdP-NbK0iyF2MjVMMSwzu2nLApRighttps://lh5.ggpht.com/OCMHaRvkGF4BrMq7_f0W7-aSDS5dkJ-J9PS3Vf6VX38xO5GHIJSWIY8-bNTUBPVCHighttps://lh4.ggpht.com/bnu7XAcElsrAkRTXbRxJVCSoOG6WRhRW7dZ9jBEFMkaY0mXx6MNn0FdDOYOmoeXN5ghttps://lh4.ggpht.com/8fIK5WEIsEdH4oOdepqNP1JkVnLqJJpBsu6W2zobZapApMySFJqpT9_lyR22uFDcfMQ

Download
Note
Aplikasi ini sudah bersifat Pro dan tidak membutuhkan Patch atau Key, namun tidak dapat di Update secara manual di Play Store, jika ada Update terbaru, akan saya Post. Selamat menikmati!


1. Jika anda ingin menanyakan sesuatu silahkan isikan di kotak komentar atau mention saya di twitter biar dibalas lebih cepat. Dengan syarat pertanyaannya yang jelas dan spesifik.
2. Kalau ada link download yang mati, laporin aja di kotak komentar atau mention juga ke twitter. Maklum file yang ada di Blog ini kebanyakan file Illegal.
3. Makasih udah mau berkunjung. Jangan lupa baca Info Box untuk mendapat berita terbaru tentang Blog ini B-)

0 komentar:

Posting Komentar

Search

Anime Terbaru

Info Box

Pengen pake JellyBean di Ace 2-nya tapi gak mau ngerasa Lag atau Boros Batre? Silahkan gunakan CM10
Untuk prepare menghadapi 'Gencaran BBM' yang akan terjadi pada Android, silahkan download User Guide tentang cara menggunakan BBM for Android disini, gratis
Jika anda menyukai konten di Blog ini dan ingin sedikit membantu mengembangkannya, silahkan melakukan Donasi dengan melakukan Buffering sebuah Video yang Size-nya hanya 1 MB. Jika anda melakukan Donasi, maka konten di Blog ini akan semakin beragam. Terimakasih.

Diberdayakan oleh Blogger.